CONTACT:

U kunt ons bereiken via:

Mail: info@atelierhannah.nl

Instagram dm: Atelierhannah.nl

 

VERZENDEN:

Wij verzenden met post nl. (ligt aan de grote van uw bestelling, namelijk het kan ook als een pakket worden verzonden) Wij verzenden binnen 1-5 dagen, het word aangegeven als uw bestelling iets langer gaat duren. Natuurlijk verwachten wij dat alles goed aankomt. Mocht dit niet het geval zijn en heeft u uw bestelling na 2 weken nog steeds niet ontvangen? Neem dan graag contact met ons op en dan komt er een goede oplossing!

 

BETALEN:

Na dat u uw bestelling heeft geplaatst dient u binnen 24 uur te betalen. De gegevens waar u het kan overmaken vind u op de laatste pagina waar u ook het bestelnummer vind. Betalen via tikkie is natuurlijk ook mogelijk dan kan u in de een na laatste pagina in het opmerking hokje u gebruikersnaam op Instagram of uw mobiele telefoonnummer zetten. U kan ook natuurlijk ons een dm sturen op Instagram. (Atelierhannah.nl) Betaald u niet binnen 24 uur dan word helaas uw bestelling geannuleerd. RETOUREN:

Retouren kan bij de volgende omstandigheden:

- Het product is niet zoals aangegeven 

- het product is beschadigd bij aankomst 

Er mogen absoluut geen gebruikerssporen hebben en moet in de zelfde staat zijn. Mocht dat dus niet zo zijn dat je het product aangehad hebt, kun je helaas het product niet retourneren. Wij checken alle producten voor verzending van beschadigingen en producten die zelf  kapot zijn gemaakt mogen dan ook niet retour. Retourneren gaat op eigen kosten (PostNL). Retouren moet binnen 1-3 dagen. Neem asjeblieft contact op als u wilt retouren. Helaas maken wij ook geen uitzondering met retourneren.

 

Voor vragen + meer informatie mail ons dan (info@atelierhannah.nl) of stuur ons een dm op Instagram! (Atelierhannah.nl) 

Liefs Atelierhannah 💘✈️🪩⚡️🤘🏼